Agenda
Let op: Vanaf 1 januari 2018 is HC Kromme Rijn cashless en kan alleen worden betaald met een bankpas. Vanaf 3 maart kan ook je betalen met de club-betaalkaart van HC Kromme Rijn. 


Sponsor worden 
Hockey is al jaren de snelst groeiende sport in Nederland. Daarnaast wordt de Nederlandse competitie als een van de sterkste, zo niet de sterkste, van de wereld beschouwd. Vele nationale en internationale toppers zijn hierin actief. Kortom, hockey staat erg in de belangstelling.


Dit maakt de hockeysport uitermate geschikt voor sponsoring en biedt uw organisatie veel mogelijkheden zich hierin te positioneren.

Hockey is een sport met een goed imago en wordt gekenmerkt door sportiviteit en plezier. Door sponsoring van HCKR, als nieuwe en kleine hockeyclub in directe nabijheid van Utrecht, komt u in contact met diverse doelgroepen: gezinnen, studenten en bedrijven. Door sponsoring van HCKR bereikt u niet alleen deze interessante doelgroepen, maar toont u tevens uw maatschappelijke betrokkenheid om o.a. de jeugd meer te laten bewegen en een leuk en actief verenigingsleven aan te bieden.


Onze vereniging is financieel afhankelijk van sponsors.
Sponsoring kunt u doen door o.a.:

  1. Hoofdsponsorschap
  2. Sponsoring van tenue, keepers outfit, clubhuis, materialen e.d.

Voor meer informatie over de sponsormogelijkheden kunt u contact opnemen met de sponsorcommissie: mail: [email protected]


Aan alle teams: voor sponsoruitingen op teamkleding en/of clubeigendommen moeten vooraf schriftelijke afspraken gemaakt worden met de sponsorcommissie (vw honorering lopende afspraken, borging clubbelang, kwaliteit, ed).

Hockeyclub Kromme Rijn
IBAN: NL50 RABO 0379 9761 88 (Rabobank)
KvK: 5547647


 

 
Hoofdsponsor
Sponsoren