Agenda
Let op: Bij HC Kromme Rijn kan alleen cashless worden betaald met een bankpas. Je kunt ook betalen met de betaalkaart van HC Kromme Rijn. 


Lidmaatschap afmelden 
Afmelden Lidmaatschap

Wil je na dit seizoen niet meer blijven hockeyen, zeg dan tijdig je lidmaatschap op om te voorkomen dat je nog contributie moet betalen. Stuur vóór 1 mei, maar liefst zo snel mogelijk i.v.m. de teamindeling voor het volgend seizoen, een mail.

Bij opzegging op of na 1 mei tot 1 juni is een bijdrage verschuldigd van € 50,-.
Bij opzegging op of na 1 juni tot 1 juli is een bijdrage verschuldigd van € 100,-.
Bij opzegging op of na 1 juli tot 1 september is de verschuldigde bijdrage € 150,-.
Bij opzegging op of na 1 september is de volledige contributie van het volgend verenigingsjaar verschuldigd.

Je opzegging wordt per mail of brief bevestigd en is daarmee definitief. Heb je na 1 maand geen bevestiging van je opzegging ontvangen, neem dan telefonisch contact op.

Mededelingen aan je coach of trainer, die natuurlijk wel graag van je plannen op de hoogte worden gebracht, zijn nooit een officiële opzegging!

Wanneer je het lidmaatschap in de loop van het hockeyseizoen opzegt, blijft de contributie voor het gehele seizoen verschuldigd.

Zaalhockey
Kun je wel aan het veldseizoen meedoen, maar niet aan het zaalseizoen, stuur dan z.s.m., maar in ieder geval voor 1 september een mail naar [email protected]. Bij afmelding voor het zaalseizoen op of voor 1 september is geen zaalcontributie verschuldigd. Bij afmelding na 1 september is de zaalcontributie van het eerst volgende zaalseizoen verschuldigd. Je afmelding wordt per mail bevestigd en is daarmee definitief.
 
Hoofdsponsor
Sponsoren