Agenda
Let op: Bij HC Kromme Rijn kan alleen cashless worden betaald met een bankpas. Je kunt ook betalen met de betaalkaart van HC Kromme Rijn. 


Vacatures 
We maken samen de club, dus we kunnen altijd hulp gebruiken. Wil jij je graag inzetten voor de vereniging, maar weet je nog niet precies wat? Stuur dan een mail naar [email protected]. We zoeken samen naar de functie die het beste bij jou past.

Barcommissie
De gezelligste commissie van de club zoekt aanvulling: vind je het leuk om mee te denken over het assortiment? Kun jij goede planningen maken? Meld je dan aan via [email protected]

Ledenadministratie

We zijn op zoek naar 1 à 2 personen die de ledenadministratie op zich willen nemen. 
Hiermee draag je vooral achter de schermen een steentje bij aan de club. Het is belangrijk vrijwilligerswerk, dat eenvoudig uit te voeren is op momenten dat het jou goed uitkomt. Gemiddeld ben je er 1 uur per week mee bezig. Bij de ledenadministratie werk je samen met de technische commissie en de secretaris van de club. Je beantwoordt mailtjes van (potentiële) leden en je werkt in LISA. Het is niet ingewikkeld. Uiteraard helpen wij (Imke en Samantha, de huidige bezetting van de ledenadministratie) je goed op weg! 

Heb je interesse of nog vragen mail dan naar [email protected].

 
Training geven?
Er zijn nog plekken voor enthousiaste trainers. Wil je training geven, neem dan contact op met de TC op [email protected]. Training geven kan vanaf 12 jaar.
 
Hoofdsponsor
Sponsoren