Agenda
Let op: Bij HC Kromme Rijn kan alleen cashless worden betaald met een bankpas. Je kunt ook betalen met de betaalkaart van HC Kromme Rijn. 


Vacatures 
We maken samen de club, dus we kunnen altijd hulp gebruiken. Wil jij je graag inzetten voor de vereniging, maar weet je nog niet precies wat? Stuur dan een mail naar [email protected]. We zoeken samen naar de functie die het beste bij jou past.

Barcommissie
Na het vertrek van enkele leden kan de barcommissie hierbij nog wat versterking bij gebruiken. Wil je je bezighouden met het beheer van de keukenapparatuur of kun je niet wachten om je te verdiepen in ons kassasysteem? Meld je dan bij Anita! Ook als je het leuk vindt om gewoon mee te denken over het reilen en zeilen in het clubhuis ben je van harte welkom. Stuur een mail naar [email protected] of bel/app Anita Uijttewaal op 06 - 15010305.

Training geven?
Er zijn nog plekken voor enthousiaste trainers. Wil je training geven, neem dan contact op met de TC op [email protected]. Training geven kan vanaf 12 jaar.


Ook zijn we nog op zoek naar versterking, vervanging of uitbreiding bij diverse commissies waaronder:

  • Communicatie (en marketing) commissie
  • Sponsor commissie
  • Materiaal commissie
  • IT commissie
  • Sportiviteit en Respect commissie
  • Accomodatie commissie

Mocht je interesse hebben om onderdeel uit te maken van een van deze commissies laat dit dan weten. Ook als je eerst informatie wilt hebben kun je contact opnemen. Natuurlijk kun je ook laten weten als je een bijdrage wilt leveren maar niet precies weet waarbij. Elke bijdrage is waardevol voor onze vereniging.

Vind je het leuk om evenementen, feesten en andere adhoc zaken te regelen laat dit ook graag weten.  
Hoofdsponsor
Sponsoren