Tenue 

Clubtenue

Hockey Club Kromme Rijn wil zich graag herkenbaar aan de buitenwereld presenteren. Naast sportiviteit, prestatie en gezelligheid, speelt de "outfit" een grote rol. Wij spelen in de kleuren zwart en oranje, een pittige kleurencombinatie waar geen enkele club in de regio in speelt. 


Met trots dragen wij op het tenue de namen van onze sponsoren Handelsbanken, Mereveld, De Landgoederij en VANAN kappers. Het logo symboliseert de Kromme Rijn met een hockeybal in het midden.


Het gebruik van scheenbeschermers en een gebitsbeschermer is tegenwoordig verplicht, zowel tijdens de training als de wedstrijden. Een hockeystick en kunstgrasschoenen maken het geheel compleet.

Hoe kom ik aan een tenue ?
Het tenue van het merk Reece is te koop bij Sunny Camp en Sport 2000, beiden te Zeist. Je kunt de kleding ook bestellen via de digitale ledenshop met de clubcollectie van HC Kromme Rijn door hier te klikken. Hier staat naast het officiƫle tenue ook andere kleding van Reece die besteld kan worden.

De kosten zijn: 

Club sokken (thuis en uit) € 11,99                           
Polo / Short / Rok (maat 116 t/m 164) € 29,99
Polo / Short / Rok (maat XS t/m XXL) € 34,99
Training / Uit Shirt (alle maten) € 24,99
    Let ook op het wasvoorschrift: niet in de droger en snel te drogen hangen.

Wellicht vind je op onze vraag- en aanbodpagina een tweedehands tenue. Log linksboven in op LISA-team met je lidnummer en wachtwoord. Klik op 'Club' en vervolgens op 'Vraag en Aanbod'.

 
Hoofdsponsor
Sponsoren