Agenda
Let op: Vanaf 1 januari 2018 is HC Kromme Rijn cashless en kan alleen worden betaald met een bankpas. Vanaf 10 maart kan je ook betalen met de betaalkaart 
van HC Kromme Rijn. 


Over het bestuur 

Bestuur HC Kromme Rijn
Het bestuur heeft de dagelijkse leiding over de vereniging. Enkele keren per jaar worden belangrijke plannen besproken in de Algemene ledenvergadering en legt het bestuur verantwoording af over het gevoerde beleid.


Van links naar rechts: Stijn, Fannie, Erwin, Judith, Ronald

Binnen het bestuur is voorzitter Stijn Rooijakkers het eerste aanspreekpunt en verantwoordelijk voor het algemeen beleid en de externe communicatie. Secretaris Fannie van Petersen is verantwoordelijk voor de ledenadministratie en de portefeuilles EHBO en sportiviteit. Alles omtrent financieel beleid, contributies en sponsoring valt onder penningmeester Erwin Brinkhuis
Judith Roovers is verantwoordelijk voor alle hockeytechnische zaken. Voor de portefeuilles accommodatie (clubhuis, velden, zalen) en vrijwilligersbeleid is Ronald Michels verantwoordelijk.

Voor vragen en opmerkingen kunt u uiteraard altijd contact opnemen met het bestuur via [email protected]

Onze vereniging wordt natuurlijk niet alleen door het bestuur draaiende gehouden. Er zijn diverse commissies actief. Klik hier voor het overzicht van de commissies.
 
Hoofdsponsor
Sponsoren