Zaalhockey in de blaashal 
In de wintermaanden spelen we zaalhockey in de blaashal die op ons eigen sportpark staat. Deze hal maakt het mogelijk zaalhockey aan te bieden aan alle teams van onze vereniging.

Deze blaashal wordt beheerd door vrijwilligers van de stichting Sportdome Bunnik. Het opbouwen en afbreken van de blaashal wordt gedaan door vrijwilligers; daarmee houden we de kosten beperkt.

Als je met je team buiten de vaste trainingstijden om een keer wilt trainen in de Sportdome kun je op eigen kosten via sportdomebunnik.baanhuur.nl zelf een veld reserveren.


Hoe zit het met ventilatie in de blaashal?

Naar aanleiding van de zorgen over het Coronavirus krijgen we vragen over ventilatie. Moderne sporthallen hebben een ventilatiesysteem dat zorgt voor verversing van de lucht. Blaashallen presteren nog wat beter op dit gebied. De NOC-NSF-norm schrijft 40 m3 verse lucht per speler per uur voor. Uitgaande van maximaal ongeveer 60 gelijktijdig aanwezige sporters is dus een verversing van 2.400 m3 per uur nodig. De Sportdome Bunnik ververst minimaal 4.000 m3 per uur en voldoet daarmee ruimschoots aan de norm.'


 
Hoofdsponsor
Sponsoren