Agenda
Let op: Bij HC Kromme Rijn kan alleen cashless worden betaald met een bankpas. Je kunt ook betalen met de betaalkaart van HC Kromme Rijn. 


Info jeugdcompetitie

Om zoveel mogelijk plezier te hebben op het veld en langs de lijn is het belangrijk dat iedereen de spelreglementen kent. Hieronder vind je links naar de reglementen voor de verschillende competities (11-tal, 8-tal, 6-tal, 3-tal). Lees ze goed door, zodat je goed voorbereid op het veld of langs de lijn verschijnt!

Belangrijke spelregelwijziging
Per 1 augustus 2019 worden er spelregelwijzigingen opgenomen in het spelreglement veldhockey. De belangrijkste wijzigingen zijn dat alle elftalwedstrijden in vier kwarten worden gespeeld én dat het niet meer mogelijk is met een vliegende keeper te spelen. Op de site van de KNHB kun je uitgebreide informatie over de wijzigingen vinden. Klik hier


Spelreglementen
Sinds seizoen 2015-2016 zijn de spelreglementen op een aantal punten veranderd.
Benieuwd naar de spelreglementen? Klik dan hier

(Spel)regels Jongste Jeugd: F (3-tal) en E (6-tal en 8-tal)
De (spel)regels zijn voor de Jongste Jeugd (F en E) iets anders dan de reguliere (11-tal) regels. Vanaf seizoen 2015-2016 zijn de (spel)regels bovendien op een aantal punten veranderd ten opzichte van afgelopen seizoen. Benieuwd naar de (spel)regels? Klik dan hier.

Taakverdeling in een team

Download nu dit Excelbestand om handig een overzicht te maken als oudercoach!


Hoofdsponsor
Sponsoren