Agenda
Let op: Bij HC Kromme Rijn kan alleen cashless worden betaald met een bankpas. Je kunt ook betalen met de betaalkaart van HC Kromme Rijn. 


Agenda
NOVEMBER
Trainer-coach bijeenkomst (tactisch & technisch)
Datum: ma 18   20:00 - 21:30
Locatie: Clubhuis, Tolhuislaan 3b Bunnik
Memo: Op maandagavond 18 november organiseert HC Kromme Rijn dé trainer-coach bijeenkomst voor trainers en coaches 11-tallen. Er wordt ingezoomd op de tactische en technische vaardigheden. Uiteraard is deze avond ook voor iedereen die geïnteresseerd is in het trainers- /coach vak.


De avond wordt verzorgd door Gerold Hoeben. Hij is op dit moment werkzaam op de afdeling Tophockey van de KNHB. Daarnaast heeft hij diverse functies gehad bij nationale teams en is hij trainer/coach geweest bij o.a. Kampong, Pinoké en Oranje Zwart.


Er is een deel theorie en een deel praktijk (buiten), waarbij 1 van onze eigen 11-tallen als demo team gebruikt wordt. Zelf hoef je dus geen trainingskleding mee te nemen.


Thema:           Balbezit en uitverdedigen
Doelgroep:     HCKR trainers/coaches 11-tallen en anderen die geïnteresseerd zijn 
Locatie:         Clubhuis Kromme Rijn
Datum:          18 november 2019
Tijd:               20:00-21:30


Geef jij training of ben jij coach van een 11-tal of ben je gewoon geïnteresseerd? Meld je dan aan via [email protected] met als onderwerp  Trainer-coach bijeenkomst  of schuif gewoon aan!


 
scheidsrechtercursus (2) - dag 1
Datum: wo 20   18:45 - 20:30
Locatie: Clubhuis, Tolhuislaan 3b Bunnik
Memo: Cursus spelregels voor jeugdleden (voor B-jeugd verplicht!). Eerste avond. De tweede avond + examen is ( gewijzigd !) op woensdag 4 december. De cursus wordt aangevuld met een digitale leeromgeving van de KNHB. Na het halen van het examen ben je gerechtigd om 11-tal wedstrijden op clubniveau te fluiten.
Max. aantal deelnemers = 30.
scheidsrechtercursus (1) - dag 2
Datum: ma 25   19:45 - 21:30
Locatie: Clubhuis, Tolhuislaan 3b Bunnik
Memo: Cursus spelregels voor ouders van 11-tallen en E8-tallen. Tweede avond (herhaling en vragen) + examen. De cursus wordt aangevuld met een digitale leeromgeving van de KNHB. Na het halen van het examen ben je gerechtigd om 11-tal wedstrijden op clubniveau te fluiten. Max. aantal deelnemers = 30.
Bestuursvergadering
Datum: di 26   20:00 - 23:00
Locatie: Geen locatie ingevoerd.
Memo:
DECEMBER
Fluiten Zaal - briefing en vragen
Datum: ma 2   19:30 - 21:00
Locatie: Clubhuis, Tolhuislaan 3b Bunnik
Memo: Voor scheidsrechters zaal + coaches (alle zaalteams). Het advies van de arbitrage is om de wedstrijden door 3 vaste scheidsrechters per team te laten fluiten ivm afwijkende spelregels. Deze 3 + coach graag aanwezig op de briefing!
scheidsrechtercursus (2) - dag 2
Datum: wo 4   18:45 - 20:30
Locatie: Clubhuis, Tolhuislaan 3b Bunnik
Memo: Let op: deze datum is gewijzigd t.o.v. eerdere aankondiging!
Cursus spelregels jeugdleden (B-jeugd verplicht!). Tweede avond (herhaling en vragen) + examen. De cursus wordt aangevuld met een digitale leeromgeving van de KNHB. Na het halen van het examen ben je gerechtigd om 11-tal wedstrijden op clubniveau te fluiten. Max. aantal deelnemers = 30.
Koek en zopie-borrel
Datum: zo 15   15:00 - 19:00
Locatie: Clubhuis, Tolhuislaan 3b Bunnik
Memo: Nu we weer lekker in de zaal hockeyen is het een goed moment om het winterseizoen te vieren. Kom met het hele gezin naar het gezellige Koek-en-zopie-event voor een lekker hapje en drankje.
Hoofdsponsor
Sponsoren