Agenda
De agenda is leeg
Hele agenda

Geen publiek bij wedstrijden en trainingen
14-11-2021  | 
Vanaf 14 november is publiek niet meer toegestaan bij wedstrijden en trainingen. Met deze maatregelen wil de regering de groei van het aantal coronabesmettingen afremmen. Coaches, trainers en ouders die rijden naar een uitwedstrijd worden gerekend tot de teambegeleiding en mogen dus wel op het sportcomplex aanwezig zijn.

Concreet betekent dit dat ouders hun kinderen mogen brengen en ophalen, maar dat zij afscheid nemen bij de fietsenstalling of de parkeerplaats. De trainers zorgen ervoor dat de kinderen worden opgevangen.

Coronatoegangsbewijs verplicht in de blaashal en het clubhuis
Iedereen van 18 jaar en ouder moet bij binnenkomst van de blaashal en het clubhuis een geldig Coronatoegangsbewijs kunnen tonen. Het Coronatoegangsbewijs geldt ook voor het gebruik van de toiletten en de kleedkamers. Personen die een functie vervullen zijn uitgezonderd van deze verplichting. Dit betreft coaches, trainers, scheidsrechters, zaalwachten en rij-ouders.

Met een Coronatoegangsbewijs (QR-code) laat je zien dat je gevaccineerd bent of minder dan 24 uur geleden negatief getest. Kijk op coronacheck.nl voor meer informatie. Vrijwilligers controleren bij binnenkomst of je een geldig bewijs hebt. Door deze verplichte maatregel goed uit te voeren kunnen we voorkomen dat sporten en bezoek aan de sportparken verder beperkt wordt. Wij vragen alle bezoekers om hun begrip en medewerking.

Niet aan het sporten? Mondkapje op!
Alle aanwezigen in de blaashal van 13 jaar en ouder moeten tijdens het verplaatsen een mondkapje dragen, tenzij zij aan het sporten, coachen of fluiten zijn. Hou in de hal ook steeds 1,5 meter afstand.

Coronabesmetting? Meld het bij het bestuur.
Ben je zelf positief getest op COVID-19 en in de voorafgaande 5 dagen op de club geweest? Meld dat dan zo snel mogelijk bij het bestuur via [email protected]. Samen bespreken we dan of er gevolgen zijn voor andere personen binnen de club. Door alle besmettingen binnen de club in beeld te hebben, kan het bestuur beoordelen of aanvullende maatregelen nodig zijn.

In het geval van een besmet teamlid mogen andere spelers meestal blijven deelnemen aan trainingen en wedstrijden, aangezien de GGD sporters ziet als 'overige niet nauwe contacten', zogenaamde categorie 3 contacten (tijdens het sporten niet meer dan 15 minuten binnen 1,5 meter verbleven van een positief getest persoon).

Ben je wel meer dan 15 minuten binnen 1,5 meter van de positief geteste speler geweest? Dan val je in categorie 2, 'overige nauwe contacten', en dien je in quarantaine te gaan en je te laten testen, zoals de overheid voorschrijft.

Alle regels rondom het hockeyen in coronatijd zijn opgenomen in het protocol 'Verantwoord hockeyen bij HC Kromme Rijn' van 14 november 2021. Zie link hieronder.Bijlage: ProtocolVerantwoordhockeyenbijHCKrommeRijn211114.pdf

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Sponsoren