Agenda
De agenda is leeg
Hele agenda

Update: onderlinge wedstrijden en instuif in april en mei
8-4-2021  | 
Het speelschema voor de activiteiten voor de komende weekenden is weer bekend, zie bijlage.

Onderlinge wedstrijden in weekenden van 10/11 en 17/18 april
Voor de jeugd en jong senioren zijn weer onderlinge wedstrijden gepland.
De elftallen spelen wedstrijden van 4x 17,5 minuten, of drieluiken van 2x 17,5 minuten per wedstrijd. Enkele wedstrijden vinden plaats op zondagen!
Voor een deel van de onderlinge wedstrijden zijn clubscheidsrechters ingedeeld. Voor de overige wedstrijden, wordt beide teams gevraagd een scheidsrechter te leveren.

Instuif activiteiten op zaterdagen 24 april en 15 mei
De E- en F-jeugd speelt wedstrijdjes op kleinere veldjes zonder keeper. De A-, B-, C- en D-jeugd en Jong senioren spelen in gemengde teams met/zonder keeper wedstrijdjes op half veld.
Als je wilt hockeyen, meld je je aan in Lisa, kom je op de geplande tijd naar de club (max. 10 min van te voren verzamelen bij clubhuis) en wordt je ingedeeld in een gemengd team van leeftijdsgenoten.

Geen publiek toegestaan; wel begeleiding gezocht
Uiteraard vinden alle activiteiten plaats binnen de geldende coronaregels. Dat betekent dat ouders en ander publiek zowel op trainingsdagen als in het weekend niet zijn toegestaan op het sportcomplex.
Om te zorgen dat alles soepel verloopt, zoeken we weer vrijwilligers die willen helpen als gastheer/-vrouw. Je kunt je voor een 'wedstrijdtafel'-dienst inschrijven via de LISA-app (klik op meer en dan plan uw dienst) of door in te loggen bij LISA-team op de website (klik op club en dan diensten).


Bijlage: HCKRclubcompetitieaprilmei2021v2.pdf

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Sponsoren