Agenda
De agenda is leeg
Hele agenda     Instagram
Volg ons op Insta!
@hc_krommerijn 


Winterhockey voor de jeugd: trainingen en onderlinge wedstrijden op het veld!
8-1-2021  | 
Trainingen op het veld
Vanwege de geldende corona maatregelen, zijn de zaaltrainingen verplaatst naar het veld: er wordt dus buiten getraind volgens het zaalschema op de website en in de LISA-app. 

Onderlinge wedstrijden op zaterdag en zondag
Ook in het nieuwe jaar bieden wij onze jeugd weer onderlinge wedstrijden aan in de weekenden. Om iedereen zoveel mogelijk speeltijd te bieden en in beweging te houden, wordt gespeeld op half veld in de (voor de 11-tallen) eerder geformeerde kleinere zaalteams.
Let op: in verband met de open dagen van het voortgezet onderwijs, spelen de D-teams (en eventuele tegenstanders uit E8 en C) op zondagen!
Zie de bijlage voor de spelregels en het speelschema voor januari. Het schema zal nog worden aangevuld voor februari.

Geen publiek toegestaan; wel begeleiding gezocht
Uiteraard vinden al deze activiteiten steeds plaats binnen de geldende coronaregels. Dat betekent ook dat ouders en ander publiek zowel op trainingsdagen als in het weekend niet zijn toegestaan op het sportcomplex.
Om te zorgen dat alles soepel verloopt, zoeken we weer vrijwilligers die willen helpen als gastheer/-vrouw. Je kunt je voor een 'wedstrijdtafel' dienst inschrijven via de LISA-app (klik op meer en dan plan uw dienst) of door in te loggen bij LISA-team op de website (klik op club en dan diensten).

Als het veld niet bespeelbaar is vanwege winterweer (vorst, sneeuw en/of ijzel), zullen trainingen en wedstrijden worden afgelast. Houd hiervoor de website en LISA-app in de gaten.


Bijlage: HCKR_clubcompetitie_winter_2020-2021_januari.pdf

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Sponsoren