Verantwoord hockeyen bij HC Kromme Rijn
14-12-2020  | 
Bewegen is belangrijk, zeker in deze tijd. Daarom bieden we onze leden de mogelijkheid ook onder de geldende coronamaatregelen zo veel mogelijk te blijven sporten. Om dat vol te kunnen houden, is het belangrijk dat iedereen zich goed aan alle maatregelen houdt!

Trainen volgens zaalschema
Alle jeugdteams trainen buiten, tot 20 februari in de zaalteams en volgens het zaalschema. Vanaf 1 maart geldt weer het reguliere trainingsschema. Daarbij geldt dat we rekening houden met de avondklok en trainingstijden daarop anagepast kunnen zijn. Kijk in de LISA-app of op de website voor jouw trainingstijden.

Senioren en veteranen: alleen 2-tallen
De maximale groepsgrootte tijdens het sporten voor personen vanaf 18 jaar is 2. Seniorenteams mogen dus nog steeds trainen, maar dan met 2-tallen die tijdens de training niet mogen wisselen. Er zijn per half veld maximaal vier 2-tallen toegestaan.

Winterse omstandigheden
Onze winters zijn meestal mild, maar toch zijn de velden soms onbespeelbaar. Hou dus altijd voor de trainingen de berichten vanuit de club in de gaten.

Alle regels rondom het hockeyen in coronatijd zijn opgenomen in het protocol "Verantwoord hockeyen bij HC Kromme Rijn" van 15 december 2020. Zie link hieronder.Bijlage: Protocol Verantwoord hockeyen bij HC Kromme Rijn 201215.pdf

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Sponsoren