Verantwoord hockeyen in coronatijd
26-6-2021  | 
Bewegen is belangrijk, zeker in deze tijd. Daarom bieden we onze leden de mogelijkheid ook onder de geldende coronamaatregelen zo veel mogelijk te blijven sporten. Om dat vol te kunnen houden, is het belangrijk dat iedereen zich goed aan alle maatregelen houdt!

Sporten
Onder de huidige regels, mogen alle teams weer sporten en wedstrijden spelen tegen andere clubs.

Publiek
Ook is vanaf 26 juni weer publiek toegestaan bij de wedstrijden. Alle aanwezigen dienen wel 1,5 meter afstand tot elkaar te houden.

Clubhuis
Het clubhuis en terras zijn weer geopend. Daarbij gelden de volgende aanvullende regels:
  • Alle bezoekers maken verplicht gebruik van een zitplaats.
  • Alle bezoekers van 13 jaar en ouder houden minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar.
  • Alle bezoekers van het clubhuis en het terras dienen zich te registreren via hckrommerijn.nl/registratie.

Coronabesmetting? Meld het bij het bestuur.
Ben je zelf positief getest op COVID-19 en in de voorafgaande 5 dagen op de club geweest? Meld dat dan zo snel mogelijk bij het bestuur via [email protected]. Samen bespreken we dan of er gevolgen zijn voor andere personen binnen de club. Door alle besmettingen binnen de club in beeld te hebben, kan het bestuur beoordelen of aanvullende maatregelen nodig zijn.

In het geval van een besmet teamlid mogen andere spelers meestal blijven deelnemen aan trainingen en wedstrijden, aangezien de GGD sporters ziet als 'overige niet nauwe contacten', zogenaamde categorie 3 contacten (tijdens het sporten niet meer dan 15 minuten binnen 1,5 meter verbleven van een positief getest persoon).

Ben je wel meer dan 15 minuten binnen 1,5 meter van de positief geteste speler geweest? Dan val je in categorie 2, 'overige nauwe contacten', en dien je in quarantaine te gaan en je te laten testen, zoals de overheid voorschrijft.

Alle regels rondom het hockeyen in coronatijd zijn opgenomen in het protocol 'Verantwoord hockeyen bij HC Kromme Rijn' van 26 juni 2021. Zie link hieronder.Bijlage: ProtocolVerantwoordhockeyenbijHCKrommeRijn210626.pdf

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Sponsoren