Agenda
De agenda is leeg
Hele agenda     Instagram
Volg ons op Insta!
@hc_krommerijn 


Zaalhockey: geen competitie, toch de zaal in; Herstart veldcompetitie mogelijk vanaf januari
8-11-2020  | 
Helaas heeft de KNHB vanwege de geldende maatregelen mbt het coronavirus moeten besluiten de zaalhockeycompetitie deze winter te annuleren. Met de duur van de huidige maatregelen en de onzekerheid over de daaropvolgende opstartperiode blijven er te weinig speelweekenden over om een volledige zaalcompetitie te kunnen spelen. Zie voor meer informatie het bericht op de website van de KNHB.

HC Kromme Rijn ziet zaalhockey als een belangrijk onderdeel van het hockeyseizoen, waarbij spelers doorgaans een versnelde ontwikkeling doormaken op hockeytechnisch vlak. Daarom blijven we onze leden vanaf 30 november een zaalhockeyprogramma aanbieden, bestaande uit trainingen en activiteiten in het weekend.
Het trainingsschema voor de zaalperiode wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt. Aan de invulling van de weekenden wordt nog gewerkt. Hierover volgt zo spoedig mogelijk meer informatie. We hechten eraan te melden dat, dankzij de voortdurende luchtcirculatie in een blaashal, de ventilatie in de Sportdome ruimschoots voldoet aan alle eisen. 

Daarnaast kijkt de KNHB naar de mogelijkheden om de veldcompetities weer te herstarten. Afhankelijk van de ontwikkelingen rondom het coronavirus, zou dat mogelijk vanaf 9 januari of februari 2021 kunnen. We houden ook deze ontwikkelingen in de gaten en zullen hierover nader communiceren zodra er meer bekend is.

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Sponsoren