Agenda
De agenda is leeg
Hele agenda     Instagram
Volg ons op Insta!
@hc_krommerijn 


Alternatieve activiteiten voor de jeugd op zaterdagen in november
2-11-2020  | 
In de periode vanaf de herfstvakantie tot eind november biedt HC Kromme Rijn een afwisselend aanbod van 'instuif herfsthockey' en onderlinge clubwedstrijden voor de jeugd, volgens onderstaand schema (zie het gedetailleerde wedstrijdschema in de bijlage hieronder):

Zaterdag 31 oktober:    'instuif herfsthockey'
Zaterdag  7 november:  onderlinge wedstrijden
Zaterdag 14 november: 'instuif herfsthockey'
Zaterdag 21 november:  onderlinge wedstrijden
Zaterdag 28 november: 'instuif herfsthockey'

Wat is 'instuif herfsthockey'?
Als je wilt hockeyen, meld je je aan in Lisa, kom je op de geplande tijd naar de club (max. 10 min van te voren verzamelen bij clubhuis) en wordt je ingedeeld in een gemengd team van leeftijdsgenoten.
De E- en F-jeugd speelt wedstrijdjes op kleinere veldjes zonder keeper. De A-, B-, C- en D-jeugd speelt in gemengde teams met/zonder keeper wedstrijdjes op een half veld (niet slaan, geen hoge ballen en strafcorner).
Voor de spelbegeleiding van deze wedstrijdjes zoeken we enthousiaste ouders. Meld je aan als spelbegeleiding via e-mail.

Onderlinge wedstrijden
De onderlinge wedstrijden vinden plaats volgens het schema in de bijlage hieronder en worden begeleid door de team coaches.
Boskabouters en F-jeugd spelen onderlinge wedstrijdjes.
E6-tallen spelen onderling een drieluik.
E8-tallen spelen wedstrijden van 2x 25 minuten.
11-tallen spelen wedstrijden van 2x 30 minuten.
Ook voor deze wedstrijden zoeken we spelbegeleiders en scheidsrechters (meld je aan via e-mail

Uiteraard vinden al deze activiteiten plaats binnen de geldende corona-regels. Om te zorgen dat ook dat deel van de dag soepel verloopt, zoeken we vrijwilligers die willen helpen als gastheer/-vrouw. Je kunt je voor een dienst inschrijven via de LISA-app (klik op 'meer' en dan 'plan uw dienst') of door in te loggen bij LISA-team op de website (klik op 'club' en dan 'diensten').


Bijlage: HCKR_alternatieven_jeugd_nov2020_v2.pdf

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Sponsoren