Agenda
De agenda is leeg
Hele agenda     Instagram
Volg ons op Insta!
@hc_krommerijn 


Corona update van het bestuur
20-10-2020  | 
Na een relatief ‘normale’ start van het seizoen, met trainingen, competitie en vrolijke hockeyers op de velden, zijn de coronamaatregelen de afgelopen weken weer aangescherpt. Noodzakelijk om het COVID-19 virus onder controle te krijgen, maar helaas met grote impact voor onze vereniging: alle competities zijn voor een aantal weken stil gelegd, voor senioren (18+) zijn de regels nog strakker geworden, en ook het clubhuis blijft dicht.

Als bestuur krijgen we de laatste tijd vaker de vraag "Hoe gaat het met de vereniging in deze bijzondere tijd?”. Een logische vraag die tegelijk bezorgdheid en betrokkenheid toont. 

Binnen HC Kromme Rijn zijn we op meerdere vlakken druk bezig om de crisis goed door te komen. Allereerst is er voortdurend aandacht om alle coronamaatregelen te vertalen naar een praktische invulling. Financieel zorgen de maatregelen - en met name de sluiting van het clubhuis – evenwel voor een gevoelige tik. We waarderen daarom enorm de trouw van onze sponsoren en alle leden, die ervoor zorgt dat we door kunnen blijven gaan. 

Ondertussen bouwen we ook verder aan de club en haar activiteiten. Dat kan alleen met de inzet van enthousiaste vrijwilligers. Juist in deze periode zijn er op verschillende terreinen nieuwe vrijwilligers nodig om alles geregeld te krijgen. Bij deze dan ook een dringende oproep: wil jij je inzetten in een commissie of voor losse klusjes? Laat het ons graag weten!

Antwoord op de gestelde vraag is dan ook dat het voor nu goed gaat met HC Kromme Rijn. We blijven met elkaar positief nieuwe ideeën ontwikkelen. Met elkaar staan we sterk!


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Sponsoren