Agenda
Let op: Bij HC Kromme Rijn kan alleen cashless worden betaald met een bankpas. Je kunt ook betalen met de betaalkaart van HC Kromme Rijn. 


Aangescherpte coronamaatregelen per 14 oktober
14-10-2020  | 

Vanaf 14 oktober 2020, 22:00 uur gelden aangescherpte coronamaatregelen. Het doel van de maatregelen is de opmars van het virus te remmen door het beperken van samenkomsten en reisbewegingen.

Concreet gelden de volgende afspraken voor onze vereniging:

  • Landelijk zijn alle competitiewedstrijden afgelast.
  • Er wordt niet gehockeyd door alle senioren- en veteranenteams. Ook (studenten)trimhockey en walking hockey zijn afgelast. De velden mogen door senioren- en veteranenteams niet op eigen gelegenheid worden gebruikt.
  • Alle jeugdteams trainen volgens het normale schema. Bij de trainingen is geen publiek welkom.
  • Het clubhuis en de kleedkamers zijn gesloten.
De huidige maatregelen blijven minimaal 4 weken van kracht. Momenteel werken we uit op welke manier we in deze periode voor de jeugd hockeyactiviteiten in de weekenden kunnen aanbieden.

Eind november starten de trainingen in de zaal. Het uitgangspunt blijft dat we zaalhockey aanbieden, ongeacht of competitiewedstrijden weer worden toegestaan. Uiteraard volgen we hierbij de geldende maatregelen met betrekking tot binnensport.

De maatregelen en richtlijnen zijn opgenomen in het Protocol 'Verantwoord hockeyen bij HC Kromme Rijn' van 14 oktober 2020, zie hieronder.


Bijlage: Protocol Verantwoord hockeyen bij HC Kromme Rijn 201014.pdf

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Sponsoren