Bezoek je het sportpark? Verplicht registreren!
25-8-2020  | 
De Rijksoverheid heeft alle eet- en drinkgelegenheden verplicht alle bezoekers te registreren. Zo kan de GGD een bron- en contactonderzoek uitvoeren als er een coronabesmetting wordt ontdekt.

Kom je dus naar ons sportpark en ben je 13 jaar of ouder, laat dan eenvoudig je gegevens achter via het digitale formulier en help zo het coronavirus te bestrijden. Deze registratie is verplicht bij ieder bezoek. De gegevens worden alleen gebruikt voor een eventueel GGD-onderzoek en worden na 14 dagen automatisch verwijderd.

Op maandag tot en met vrijdag is de registratie alleen nodig als je het clubhuis of het terras bezoekt. Op zaterdag en zondag vragen we alle bezoekers van het sportpark zich te registreren. Hockeyers die een competitiewedstrijd spelen op de velden van HC Kromme Rijn hoeven zich die dag niet te registreren (ouders, coaches en scheidsrechters van die wedstrijden dus wel).

Je kunt tot twee dagen vooruit registreren. Je kunt inloggen met je LISA-account, of (als je je wachtwoord niet weet) registreren als bezoeker. Klik hier om je direct te registreren.

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Sponsoren