Agenda
Let op: Bij HC Kromme Rijn kan alleen cashless worden betaald met een bankpas. Je kunt ook betalen met de betaalkaart van HC Kromme Rijn. 


Tijdschema Let's Roll is bekend
28-7-2020  | 
Wij nodigen alle jeugdleden en hun ouders van harte uit voor de traditionele startdag Let's  Roll van HC Kromme Rijn op zaterdag 29 augustus. Klik op onderstaande link voor het tijdschema. Deze dag staat in het teken van kennismaken, praktische zaken regelen en taken verdelen.

  • Voor de jeugdleden worden er activiteiten georganiseerd. Zo kunnen zij op een ongedwongen en sportieve manier met elkaar kennismaken. 
  • Ook de ouders maken kennis met elkaar en krijgen praktische informatie die nodig is voor een goede start van het seizoen. Daarna verdelen de ouders de teamtaken met elkaar. 

In verband met de Coronamaatregelen ziet de dag er iets anders uit dan voorgaande jaren. Er zijn minder teams tegelijk aanwezig waardoor het voor de A- en B-teams niet mogelijk is een aparte activiteit te organiseren. Daarnaast kan er, om voldoende afstand te kunnen aanhouden, per kind slechts één ouder meekomen. De dag is strak georganiseerd. Daarom aan ieder de vraag om ongeveer vijf minuten voor aanvang van onderstaande tijd aanwezig te zijn en om na afloop op tijd te vertrekken. 
Bijlage: Tijdschema Lets Roll 2020 2021.pdf

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Sponsoren