Agenda
Let op: Bij HC Kromme Rijn kan alleen cashless worden betaald met een bankpas. Je kunt ook betalen met de betaalkaart van HC Kromme Rijn. 


Verantwoord hockeyen bij HC Kromme Rijn (aanpassing 20 september)
21-8-2020  | 
Na een lange onderbreking worden er vanaf september weer hockeywedstrijden gespeeld. Dit kan alleen als iedereen zich aan de coronamaatregelen houdt.

We volgen uiteraard de algemene richtlijnen van het RIVM. Dat betekent: blijf thuis als je positief getest bent op COVID-19, bij klachten die kunnen wijzen op COVID-19 (verkoudheid, keelpijn, hoesten, verhoging/koorts, benauwdheid), of als iemand uit jouw huishouden koorts en/of benauwdheid heeft, danwel positief getest is op COVID-19. Voor kinderen tot en met 12 jaar geldt sinds 20 september dat zij bij uitsluitend milde verkoudheidsklachten wel mogen komen trainen of wedstrijden spelen, mits ze voldoen aan de overige gestelde criteria.

Voor personen van 18 jaar en ouder geldt nog altijd dat 1,5 meter afstand moet worden bewaard. Jeugdleden van 13 t/m 17 jaar houden ook afstand tot volwassenen. Deze beperking geldt niet tijdens het sporten.

Het clubhuis is weer geopend, maar ook hier gelden beperkingen. Alle bezoekers moeten in het clubhuis en op het terras verplicht een zitplaats gebruiken. Hou je ook aan eventuele andere regels, zoals aangegeven looproutes en afgesloten gedeelten. Alle bezoekers van 13 jaar en ouder moeten zich bij ieder bezoek registreren. Hockeyers die een hockeywedstrijd op de velden van HC Kromme Rijn spelen hoeven zich die dag niet te registreren. Klik hier om naar het registratieformulier te gaan.


Alle maatregelen en richtlijnen zijn opgenomen in het Protocol Verantwoord hockeyen bij HC Kromme Rijn van 21 augustus 2020 (aangepast op 10 september 2020), zie link hieronder.


Bijlage: Protocol Verantwoord hockeyen bij HC Kromme Rijn 200922.pdf

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Sponsoren