Agenda
De agenda is leeg
Hele agenda     Instagram
Volg ons op Insta!
@hc_krommerijn 


De Ridder Hockey kampen en clinics op 28 & 29 juli
26-6-2020  | 

De Ridder Hockey biedt deze zomer op dinsdag 28 en woensdag 29 juli een te gek hockeykamp en clinics op HC Kromme Rijn! Kom lekker hockeyen tijdens de schoolvakantie, leer nieuwe tricks en verbeter je hockeyskills!

Train jij mee met De Ridder Hockey deze zomer?! Boek snel je kamp of clinic en profiteer van de vroegboekkorting (geldig t/m 6 juli op een boeking van 1 of 2 hele dagen)!

Fundamentals kamp
Voor kids tussen de 5-7 , 8-9 en 10- 12 jaar organiseert De Ridder Hockey het gave Fundamentals kamp: belangrijke basics, vette trucs en een cool sociaal programma waarbij samenwerking en motorische ontwikkeling centraal staan. Dit alles onder leiding van enthousiaste toptrainers uit de nederlandse Hoofdklasse/(Jong)Oranje en met behulp van de nieuwste trainingstools!
Deelnemen kan voor 1 of 2 hele (9-16 uur) of halve dagen (9-12 uur).

Clinics C & B jeugd
Voor de kids uit de C&B jeugd organiseert De Ridder Hockey op dezelfde twee dagen een aparte clinic onder leiding van een hoofdklassetopper!
Deelnemen kan voor 1 of 2 ochtenden (9-12 uur).

Voor meer informatie of aanmelden zie de website van De Ridder Hockey.


* NIEUW: Hybridemodel Kamp*
Wellicht dat twee dagen kamp niet past in verband met de vakantie of misschien wil je eigenlijk maar 1 dag, of liever alleen meerdere ochtendsessies?
Gekke tijden vragen wat ons betreft om maatwerk, dus aanmelden is mogelijk voor 1 of 2 dagen óf 1 of 2 ochtendsessies (9-12 uur). Het kan allemaal tijdens onze kampen deze zomer.

Boek zonder zorgen!
Uiteraard zijn alle kampen en clinics corona-proof. Wanneer de kampen onverhoopt  niet doorgaan, bieden we de mogelijkheid het kamp op een later moment in te halen. Heb je toch liever je geld terug, dan is dit uiteraard ook geen probleem! Ons volledige coronaprotocol vind je op onze website.Bijlage: DeRidderHockey_kampen_HCKrommeRijn_28&29juli.pdf

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Sponsoren