Agenda
De agenda is leeg
Hele agenda     Instagram
Volg ons op Insta!
@hc_krommerijn 


Trainingen gaan door tot 12 juli & extra trainingstijd aanvragen
6-6-2020  | 
Door het coronavirus is de tweede seizoenshelft anders gelopen dan verwacht, met het staken van de competities en de tijdelijke stop van de trainingen. Nu iedereen, in aangepaste vorm, weer mag trainen, heeft HC Kromme Rijn besloten de trainingen voor al haar leden 4 weken langer door te laten lopen.

Dat betekent dat alle teams ook na het formele eind evan het seizoen op 14 juni nog door kunnen trainen tot 12 juli. Dat gaat zoveel mogelijk volgens het bekende trainingsschema (zie het schema in de bijlage onderaan dit bericht).

Daarnaast bieden we de mogelijkheid om extra trainingstijd aan te vragen op momenten dat het veld vrij is. Meer informatie hierover is te vinden onderaan het trainingsschema (zie de bijlage onderaan dit bericht). Er blijft gelden dat alleen door de vereniging georganiseerde activiteiten zijn toegestaan. Extra trainen kan daarom alleen na akkoord van de vereniging.

Op alle activiteiten is de laatste versie van het protocol Trainingen HC Kromme Rijn in coronatijd van toepassing.  

Namens TrainersTeam, Keepersteam, Technische Commissie en Bestuur wensen we iedereen een paar weken extra hockeyplezier!


Bijlage: Trainingsschema HC Kromme Rijn 15 juni 2020 - 12 juli 2020.pdf

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Sponsoren