Agenda
Let op: Bij HC Kromme Rijn kan alleen cashless worden betaald met een bankpas. Je kunt ook betalen met de betaalkaart van HC Kromme Rijn. 


Trainingen weer gestart; vanaf 18 mei traint ABC-jeugd weer vol uur
17-5-2020  | 
Sinds de versoepeling van de coronamaatregelen zijn de trainingen van alle teams weer gestart, in aangepaste vorm. Vanaf 18 mei passen we de trainingsduur voor de A-, B- en C-jeugd aan naar 60 min. Hou de berichtgeving in de gaten en kijk op het trainingsschema op de website of in de LISA-app voor jouw trainingstijden.

Er gelden nog steeds beperkende maatregelen. Het bestuur heeft samen met het trainersteam de regels vastgelegd in bijgevoegd protocol (zie onderaan). Alle (ouders van) leden hebben hierover inmiddels een mail ontvangen. Wij vragen iedereen om alle regels in acht te nemen. 

De belangrijkste afspraken:
  • Trainingstijden en -frequentie zijn aangepast om drukte op het veld en bij wisselingen te voorkomen (zie het trainingsschema).
  • Clubhuis en kleedkamers (inclusief toiletten) zijn gesloten. Zorg dus dat je (kind) omgekleed naar het veld komt, en neem van thuis een gevulde bidon met water mee.
  • Kom niet te vroeg en vertrek na afloop direct van het sportcomplex om drukte te voorkomen.
  • Ouders/begeleiders mogen niet op of langs het veld komen, en nemen afscheid op de parkeerplaats
  • Tijdens de training raak je alleen eigen materiaal aan (stick, bidon), ballen en pionnen niet oppakken.
  • Er is gedurende de trainingen een co√∂rdinator herkenbaar aanwezig op het complex als aanspreekpunt en om alles in goede banen te leiden. Aanwijzingen van de co√∂rdinator moeten altijd worden opgevolgd.

Wij wensen iedereen weer veel hockeyplezier!Bijlage: Protocol Trainingen HC Kromme Rijn in Coronatijd_18mei2020.pdf

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Sponsoren