Agenda
Let op: Bij HC Kromme Rijn kan alleen cashless worden betaald met een bankpas. Je kunt ook betalen met de betaalkaart van HC Kromme Rijn. 


Nederlands Elftal-speelster Maria Verschoor traint MC3
7-11-2019  | 
Je koopt een mooie hockeystick die mede is ontwikkeld door een bekende hockeyspeelster van het Nederlands Elftal en maakt kans om een exclusieve clinic te winnen. Het overkwam Evi van Wezel (12), hockeyspeelster van de meiden C3 van HC Kromme Rijn. Zij won een training van Maria Verschoor - voor haar hele team.
De woensdagavondtraining werd door Maria voor één keer overgenomen van vaste trainster Marjolein. De meiden van de MC3 waren behoorlijk zenuwachtig. Maar dat verdween snel toen ze aan het werk werden gezet door Maria. Na een pittige warming up werd er hard gewerkt aan techniek en hockeyvaardigheden. De training werd afgesloten met een wedstrijdje.
Evi: ‘De clinic was best zwaar, maar erg leuk!’ Na afloop was er uitgebreid tijd om Maria vragen te stellen en om foto’s te maken. Maria Verschoor vond de Bunnikse meiden leergierig en enthousiast. Nu nog afwachten of de clinic ook helpt bij het winnen van de komende wedstrijden.

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Sponsoren