Agenda
Let op: Bij HC Kromme Rijn kan alleen cashless worden betaald met een bankpas. Je kunt ook betalen met de betaalkaart van HC Kromme Rijn. 


Trainer-coach bijeenkomst "Oog voor tactische & technische vaardigheden"
22-10-2019  | 

Op maandagavond 18 november organiseert HC Kromme Rijn dé trainer-coach bijeenkomst voor trainers en coaches 11-tallen. Er wordt ingezoomd op de tactische en technische vaardigheden. Uiteraard is deze avond ook voor iedereen die geïnteresseerd is in het trainers- /coach vak.


De avond wordt verzorgd door Gerold Hoeben. Hij is op dit moment werkzaam op de afdeling Tophockey van de KNHB. Daarnaast heeft hij diverse functies gehad bij nationale teams en is hij trainer/coach geweest bij o.a. Kampong, Pinoké en Oranje Zwart.


Er is een deel theorie en een deel praktijk (buiten), waarbij 1 van onze eigen 11-tallen als demo team gebruikt wordt. Zelf hoef je dus geen trainingskleding mee te nemen.


Thema:          Balbezit en uitverdedigen

Doelgroep:    HCKR trainers/coaches 11-tallen en anderen die geïnteresseerd zijn 

Locatie:        Clubhuis Kromme Rijn

Datum:         18 november 2019

Tijd:              20:00-21:30


Geef jij training of ben jij coach van een 11-tal of ben je gewoon geïnteresseerd? Meld je dan aan via [email protected] met als onderwerp Trainer-coach bijeenkomst of schuif gewoon aan!


 


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Sponsoren