Agenda
Let op: Bij HC Kromme Rijn kan alleen cashless worden betaald met een bankpas. Je kunt ook betalen met de betaalkaart van HC Kromme Rijn. 


Jongensbeleid leidt tot mooie nominatie voor de KNHB Bestuurderstrofee
30-6-2019  | 
Zaterdag 22 juni is tijdens de Algemene vergadering van de KNHB de Bestuurderstrofee uitgereikt. Onze club was voor deze trofee genomineerd vanwege het onderscheidende 'jongensbeleid' dat wordt gevoerd. HC Kromme Rijn werd geprezen om de verschillende inspanningen die zijn gedaan om de evenwichtigheid in de verhouding meisjes/jongens op de club te bewaren en te verbeteren. Zo is er een coƶrdinator jongens aangesteld en was het voor voetballende jongens mogelijk om in de winter deel te nemen aan de zaalcompetitie.

De KNHB reikt elk jaar de bestuurderstrofee uit aan een hockeyclub die zich onderscheidt door specifiek beleid. Op die manier wil de KNHB stimuleren dat  clubs van elkaar leren en zich laten inspireren. Clubs met (beleids)initiatieven die ook door andere clubs toegepast kunnen worden, kunnen deze inzenden om in aanmerking te komen voor de KNHB Bestuurderstrofee.

Van de overige twee genomineerden (Pinoké & Hilversumsche M.H.C. gezamenlijk en Almeerse Hockeyclub) sleepte Almeerse uiteindelijk de Bestuurderstrofee in de wacht voor hun bijzondere beleid voor het behouden van leden.

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Sponsoren