Agenda
Let op: Bij HC Kromme Rijn kan alleen cashless worden betaald met een bankpas. Je kunt ook betalen met de betaalkaart van HC Kromme Rijn. 


Trimhockey overdag
25-6-2019  | 

Al een aantal jaren is er maandagavond trimhockey. 15 tot 20 enthousiastelingen nemen deel elke keer deel aan een uitdagende training.

 

Trimhockey is een laagdrempelige en meer vrijblijvende manier om de hockeysport te bedrijven. Het kent geen reguliere weekend competitie. Tijdens de training werk je aan je conditie en aan je hockeytechniek. De training wordt meestal afgesloten met onderlinge wedstrijdjes. Het is niet uitgesloten dat er in de loop van het seizoen wedstrijden gespeeld worden tegen andere trimhockeyers.

 

Het komende seizoen gaan wij ook trimhockey overdag aanbieden en wel op de vrijdagochtend. Het blijkt namelijk dat veel mensen met kinderen in de avonduren geen gelegenheid hebben om te sporten. Voor hen kan het overdag wel een mogelijkheid zijn. Daarnaast is hockey is leuk. Vraag het aan de kinderen en andere leden. Om zelf ook ervaring op te doen, is trimhockey een prima manier om in contact te komen met deze sport. Om het leuke van hockey te ervaren tijdens een verloren uurtje, is overdag trimhockeyen een leuke oplossing.


Wil je ook deelnemen? We starten ermee als er minimaal 8 deelnemers zijn. Je kunt je nu aanmelden door een mail te sturen naar [email protected]. Zet in de mail je contactgegevens en uiteraard je naam. Uiteindelijk wordt je lid van HC Kromme Rijn, maar dat gebeurt op een later tijdstip.


Is dit ook niet iets voor jou??!!


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Sponsoren