Agenda
Let op: Bij HC Kromme Rijn kan alleen cashless worden betaald met een bankpas. Je kunt ook betalen met de betaalkaart van HC Kromme Rijn. 


Kuikenhockey
25-6-2019  | 

Iedereen weet inmiddels dat wij binnen HC Kromme Rijn al enkele jaren hockey voor 5-jarigen hebben. We noemen dat Funkey Hockey. Inmiddels wordt de vraag steeds vaker gesteld of er ook niet zoiets voor nog jongere kinderen georganiseerd kan worden, dat wil zeggen: voor kinderen van 4 jaar. En daar gaan we dus voor!

 

Vanaf het komende seizoen gaan we onder begeleiding van een ervaren kindertrainer op zaterdagochtend van 9.00 tot 9.45 uur een uitdagende training verzorgen voor deze starters onder de naam ‘Kuikenhockey’. Kuikenhockeyers spelen nog geen wedstrijd tegen een andere vereniging. Er wordt vooral getraind en onderling wordt er naast veel spelletjes en spelvormen soms ook partijtjes gespeeld.

 

De eerste 2 trainingen zijn om te proberen. Je kind hoeft nog geen lid te worden! Dat kan later alsnog. De eerste keer is op zaterdag 7 september en de tweede keer is de zaterdag erna. Wil je dochter of zoon dan verder, dan moeten ze ook lid worden. Informatie daarover volgt tegen die tijd.

 

Willen jullie je dochter of zoon (het is dus gemengd) ook mee laten doen? Stuur dan een mail naar het TrainersTeam HC Kromme Rijn: [email protected]. Vermeld in de mail de naam van je dochter of zoon, je telefoonnummer en de woonplaats. Op deze manieren weten wij ook hoeveel kinderen er zullen zijn.


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Sponsoren