Agenda
Let op: Vanaf 1 januari 2018 is HC Kromme Rijn cashless en kan alleen worden betaald met een bankpas. Vanaf 10 maart kan je ook betalen met de betaalkaart 
van HC Kromme Rijn. 


Bardienst
30-9-2018  | 
De competitie is weer in volle gang en dat betekent gelukkig ook een vol clubhuis!
Als vereniging zijn we ambitieus, ook in ons assortiment achter de bar, met eigen baksels, lekkere en gezonde belegde broodjes en soms iets extra’s zoals soep of smoothies.
De bardiensten worden zoals voorgaande jaren per team ingedeeld met per team een barhoofd.  Het barhoofd in verantwoordelijk voor de indeling van de bardiensten en wedstrijdtafel voor zijn/haar eigen team.
Het is belangrijk dat er steeds 3 mensen aanwezig zijn, dat zorgt ervoor dat alles soepel verloopt (inclusief de wedstrijdtafel) en dat het leuk en gezellig is om bardienst te draaien!
De mensen achter de bar zijn het visitekaartje van onze club en een enthousiaste houding maakt het verschil!
Alle bardiensten zijn tot de winterstop ingepland, de barhoofden zijn op naam ingedeeld via LISA en hebben ook mail ontvangen over deze dienst.
We merken dat het soms lastig is om de bezetting rond te krijgen voor de barhoofden. We vragen dan ook aan iedereen om echt je best te doen dit in je agenda mogelijk te maken als je team aan de beurt is. Vraag eventueel versterking aan de ouders van een ander team, als het niet lukt. Vanuit de barcommissie is er geen mogelijkheid om in te vallen.
Tot slot zijn wij als barcommissie nog op zoek naar een enthousiaste wasploeg: wil jij af en toe eens de was van de club doen (theedoeken, handdoeken: 1 machine vol), mail ons dan: [email protected]

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Sponsoren