Agenda
Let op: Bij HC Kromme Rijn kan alleen cashless worden betaald met een bankpas. Je kunt ook betalen met de betaalkaart van HC Kromme Rijn. 


Nieuw: SafePitch haken langs veld 1
5-9-2018  | 

Vanaf september hangen er aan het hek rond veld 1 oranje SafePitch haken. Deze 32 haken zijn bedoeld om tassen, kleding en andere spullen van spelers, begeleiders, trainers en toeschouwers aan te hangen. Hierdoor vermijden we onveilige situaties door rondslingerende attributen. Bovendien ogen het veld en de dug-out georganiseerder en vriendelijker, blijven tassen en kleding droog doordat ze niet op het natte waterveld liggen en zijn tas & jas makkelijker terug te vinden na afloop van een wedstrijd of training.

HC Kromme Rijn wil een gezonde vereniging zijn in alle facetten. Veilig sporten op een georganiseerd veld is hier een belangrijk onderdeel van. We testen de komende tijd op welke plek en in welke hoeveelheid de haken het meest effectief zijn. We vragen iedereen dan ook om er een gewoonte van te maken om tassen, jassen en andere spullen direct bij het betreden van het veld aan één van de SafePitch haken op te hangen. Ook vragen we je om, zoals met alles van de club, verantwoord om te gaan met de haken en ze te gebruiken waarvoor ze bedoeld zijn: tassen, jassen en andere spullen met een gewicht tot 50 kilo.

Met jouw hulp zorgen we ervoor dat een veilig en georganiseerd veld de standaard wordt op HC Kromme Rijn!


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Sponsoren