Agenda
Let op: Bij HC Kromme Rijn kan alleen cashless worden betaald met een bankpas. Je kunt ook betalen met de betaalkaart van HC Kromme Rijn. 


Start trainingen seizoen 2018-2019
21-8-2018  | 

De zomervakantie zit er op, de scholen beginnen weer, we gaan weer aan het werk en dus starten de hockeytrainingen ook weer. Vanaf aankomende week starten alle teamtrainingen weer volgens het trainingsschema. Dat betekent dat de senioren, de junioren en de hele jongste jeugd lekker aan de slag mogen om nog beter te worden.

 

De keeperstrainingen starten nog niet komende week, maar wel een week later. Keepers kunnen de eerste trainingen gewoon met hun teams meedoen.

 

Het is nog niet gelukt om voor alle teams een trainer te vinden, maar we zijn daar wel heel erg druk mee bezig. Ook als we nog geen vaste trainer hebben kunnen regelen, gaat je training toch door. We hebben voor de eerste trainingsweek wel iets kunnen regelen.

 

De eerste competitiewedstrijden voor de jeugd zijn gepland op 8 september en voor de senioren op 9 september. Het programma voor de jeugd is inmiddels gepland en staat al gepubliceerd. Voor de senioren worden de wedstrijden komende week gepland.

 

Wij wensen iedereen een heel sportief en prettig seizoen toe.


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Sponsoren