Agenda
Let op: Bij HC Kromme Rijn kan alleen cashless worden betaald met een bankpas. Je kunt ook betalen met de betaalkaart van HC Kromme Rijn. 


Zomeravondhockey senioren (update)
12-6-2018  | 

De tweede avond Zomeravondhockey is ook succesvol verlopen. Er waren zelfs 15 mensen meer. Met een totaal van 58 deelnemers zijn we benieuwd wat de opkomst morgen zal zijn. Na afloop bleven er ook nu weer veel hangen voor een gezellig gesprek en een drankje. Met andere woorden: was je er niet, dan heb je iets gemist!

De komende 2 woensdagen is er weer van 20.00 tot 22.00 uur zomeravondhockey voor senioren (alle heren- en damesteams en ook trimmers). Let wel op: kom niet pas om 20.00 uur, maar kom wat eerder in verband met een warming-up. De data zijn:

  • woensdag 4 juli
  • woensdag 11 juli

Er worden wedstrijden gespeeld van 20 minuten op een half veld. Elk gemende team bestaat uit 6 tot 8 spelers met een ongeveer gelijke verdeling tussen mannen en vrouwen. Geen enkel team heeft een keeper (maar die zijn als speler uiteraard wel welkom). Er wordt gespeeld volgens de reguliere regels met één uitzondering: op het doel mag alleen gepusht worden. De wedstrijdleiding regelen we ook op de avond zelf.

 

Voor de deelnemers nog dit: neem je HCKR-tenue en een wit t-shirt mee. Er zijn ook hesjes, maar dit maakt het makkelijker.

 

Elke wedstrijd kent alleen winnaars. Je maakt kennis met mensen die je tot nu nog niet kende, voert gesprekken met anderen die je nog nooit gesproken hebt en je speelt by the way ook nog een paar leuke poten hockey met mensen met wie je nog nooit gespeeld hebt.

 

Je hoeft je niet aan te melden en je kunt dus gewoon komen. Op de betreffende avond worden de teams op willekeurige wijze gemaakt. Dat geldt ook voor het wedstrijdschema. Ben je even niet aan de beurt, dan kun je uiteraard op ons gezellige terras genieten door een prettig gesprek en een lekker glaasje.

 

Heb je vragen, stuur dan een mail met je vraag naar [email protected].

 

Kom met velen en we maken er elke keer een leuke avond van.


Geef een Reactie

:) = :( = 8) = 0-) = ;) =
:*) = -:-) = :0 = :9 = L) =
^O^ =
terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Sponsoren