Agenda
Let op: Vanaf 1 januari 2018 is HC Kromme Rijn cashless en kan alleen worden betaald met een bankpas. Vanaf 10 maart kan je ook betalen met de betaalkaart 
van HC Kromme Rijn. 


Zomeravondhockey senioren
12-6-2018  | 

Op 4 woensdagen organiseert het TrainersTeam HCKR van 20.00 tot 22.00 uur zomeravondhockey voor senioren (alle heren- en damesteams en ook trimmers). De data zijn:

  • woensdag 20 juni
  • woensdag 27 juni
  • woensdag 4 juli
  • woensdag 11 juli

Er worden wedstrijden gespeeld van 25 minuten op een half veld. Elk gemende team bestaat uit 8 spelers met een ongeveer gelijke verdeling tussen mannen en vrouwen. Geen enkel team heeft een keeper (maar die zijn als speler uiteraard wel welkom). Er wordt gespeeld volgens de reguliere regels met één uitzondering: op het doel mag alleen gepusht worden. De wedstrijdleiding regelen we ook op de avond zelf.

 

Elke wedstrijd kent alleen winnaars. Je maakt kennis met mensen die je tot nu nog niet kende, voert gesprekken met anderen die je nog nooit gesproken hebt en je speelt by the way ook nog een paar leuke poten hockey met mensen met wie je nog nooit gespeeld hebt.

 

Je hoeft je niet aan te melden en je kunt dus gewoon komen. Op de betreffende avond worden de teams op willekeurige wijze gemaakt. Dat geldt ook voor het wedstrijdschema. Ben je even niet aan de beurt, dan kun je uiteraard op ons gezellige terras genieten door een prettig gesprek en een lekker glaasje.

 

Heb je vragen, stuur dan een mail met je vraag naar [email protected].

 

Kom met velen en we maken er elke keer een leuke avond van.


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Sponsoren