Agenda
Let op: Bij HC Kromme Rijn kan alleen cashless worden betaald met een bankpas. Je kunt ook betalen met de betaalkaart van HC Kromme Rijn. 


Donderdag 26 april snelcursus bier tappen!
6-4-2018  | 

Draai je regelmatig een bardienst, maar word je zenuwachtig als er een biertje wordt besteld? Word je vrolijk van een goed getapte pils, maar hebben de door jou getapte biertjes nooit de mooie bierkraag die je zou willen? Donderdag 26 april aanstaande verzorgt Tobias Hootsen voor geïnteresseerden een korte biertapcursus in ons clubhuis. Na wat theorie over bier en het tappen ervan, kruip je zelf achter de tap om te oefenen.

Ook zal er aandacht worden besteed aan het onderwerp Verantwoord Alcoholgebruik. Hoewel we het als groeiende club leuk vinden om te zien dat de tap regelmatiger gebruikt wordt, vinden we het ook erg belangrijk dat onze leden en bezoekers op een verantwoorde manier van een goed getapt biertje genieten. Als barmedewerker heb je daarin een belangrijke rol. Tijdens de cursus krijg je hiervoor wat achtergrond en tips. De snelcursus start om 20:30 en zal rond 22:00 uur eindigen. Deelname is gratis. Je kunt je opgeven door vóór 22 april een mailtje te sturen aan [email protected]. Schrijf je snel in!


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Sponsoren