Agenda
Let op: Vanaf 1 januari 2018 is HC Kromme Rijn cashless en kan alleen worden betaald met een bankpas. Medio februari verwachten we dat ook gebruik kan worden gemaakt van een nog te ontwikkelen clubkaart van HC Kromme Rijn. 


Update verbouwing clubhuis: de nieuwe keuken is af!
11-1-2018  | 
Update 11-1-2018: De keuken is af!

De nieuwe keuken is af, net op tijd voor de nieuwjaarsborrel. Kom deze bewonderen op 14 januari vanaf 16.00 uur. Ook de damestoiletten beginnen er goed uit te zien.

De komende twee maanden wordt het clubhuis verbouwd. Door de sterke groei van de vereniging hebben we behoefte aan een grotere keuken en bar. Ook het aantal toiletten wordt uitgebreid. 

Er is nog veel werk te doen om alles op tijd op te leveren als de veldwedstrijden weer starten. We kunnen dan ook nog veel vrijwilligers gebruiken om deze mooie klus te klaren. Schrijf je via onderstaande link in voor een van de klusdagen:
Update 20-12-2017: De nieuwe keuken krijgt vorm
De afgelopen week is driftig doorgeklust in het clubhuis. Nu alle wanden zijn opgebouwd en geschilderd, begint de nieuwe keuken er goed uit te zien. Komende week wordt verder gewerkt aan de toiletten en de inrichting van de keuken.

Impressie verbouwing

Update 10-12-2017: Vliegende start verbouwing clubhuis

Met een grote groep vrijwilligers is op 9 december een mooie start gemaakt met de verbouwing van het clubhuis. Er is een doorbraak gemaakt naar de nieuwe keuken en is er een begin gemaakt met de nieuwe toiletten.

Impressie verbouwing

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Sponsoren