Agenda
Let op: Bij HC Kromme Rijn kan alleen cashless worden betaald met een bankpas. Je kunt ook betalen met de betaalkaart van HC Kromme Rijn. 


Update verbouwing clubhuis: de laatste loodjes
28-1-2018  | 
Update 28-1-2018: De laatste loodjes

De verbouwing gaat voorspoedig en het einde komt in zicht. De damestoiletten functioneren inmiddels en aan de herentoiletten wordt hard gewerkt. Er zijn nog veel laatste klusjes af te ronden.

Deze winter wordt het clubhuis verbouwd. Door de sterke groei van de vereniging hebben we behoefte aan een grotere keuken en bar. Ook het aantal toiletten wordt uitgebreid. 
Update 11-1-2018: De keuken is af!
De nieuwe keuken is af, net op tijd voor de nieuwjaarsborrel. Kom deze bewonderen op 14 januari vanaf 16.00 uur. Ook de damestoiletten beginnen er goed uit te zien.


Update 20-12-2017: De nieuwe keuken krijgt vorm
De afgelopen week is driftig doorgeklust in het clubhuis. Nu alle wanden zijn opgebouwd en geschilderd, begint de nieuwe keuken er goed uit te zien. Komende week wordt verder gewerkt aan de toiletten en de inrichting van de keuken.

Impressie verbouwing

Update 10-12-2017: Vliegende start verbouwing clubhuis

Met een grote groep vrijwilligers is op 9 december een mooie start gemaakt met de verbouwing van het clubhuis. Er is een doorbraak gemaakt naar de nieuwe keuken en is er een begin gemaakt met de nieuwe toiletten.

Impressie verbouwing

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Sponsoren