Agenda
Let op: Bij HC Kromme Rijn kan alleen cashless worden betaald met een bankpas. Je kunt ook betalen met de betaalkaart van HC Kromme Rijn. 


Nieuws van de arbitragecommissie: Geslaagd!
23-10-2017  | 

Er is veel gebeurd op scheidsrechtersgebied de afgelopen maanden. Zo waren er onder andere een spelregelcafé en twee scheidsrechtercursussen. Daarnaast zijn er tot aan de herfstvakantie alweer 54 wedstrijden van elftallen door onze scheidsrechters geleid. Dit betekent dat 108 leden als scheidsrechter in actie gekomen zijn. Een prestatie waar we als club best trots op mogen zijn!

Op woensdag 11 oktober zijn de eerste 14 cursisten van dit seizoen geslaagd voor hun scheidsrechtersexamen. Op dinsdag 24 oktober doen nog 39 deelnemers examen. Naast theorie bieden we de aankomende scheidsrechters ook de mogelijkheid om te oefenen in de praktijk. Verschillende teams spelen onderlinge oefenwedstrijden, zodat de nieuwe scheidsrechters onder begeleiding kunnen oefenen.

We doen ons best om iedereen een vliegende start te geven als scheidsrechter. Uiteraard vergeten we de scheidsrechters die frequent fluiten niet, zij kunnen een uitnodiging voor een masterclass verwachten. Ons doel is om de kwaliteit van de arbitrage stap voor stap te verbeteren. Wil jij hier ook je steentje aan bij dragen? Je bent van harte welkom als scheidsrechter en natuurlijk mag je ook de arbitragecommissie komen versterken!


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Sponsoren