Agenda
Let op: Vanaf 1 januari 2018 is HC Kromme Rijn cashless en kan alleen worden betaald met een bankpas. Vanaf 3 maart kan ook je betalen met de club-betaalkaart van HC Kromme Rijn. 


18-2-2018 | 
Vanwege de vorst zijn de velden momenteel niet bespeelbaar. Naar verwachting kan er vanmiddag weer worden gespeeld.
14-2-2018 | 
NOC*NSF en de sportbonden KNVB, Nevobo, KNHB, NBB, NHV, KNKV en KNZB zijn een campagne gestart om meer vrouwen te motiveren om wedstrijden op topniveau te gaan fluiten. Voor de campagne is een reeks video's gemaakt van vrouwelijke scheidsrechters. In een van deze video's schittert onze eigen scheids Karen Dollé. Bekijk hier de video:
Lees meer >>
29-1-2018 | 
De club start een tweede veterinnen team. Een team dat gaat voor een lekker potje hockey, ongeacht de uitkomst. Een team waar spelplezier voorop staat en waar iedereen hockeymeters wil maken om het spelletje nog beter onder de knie te krijgen. Een team voor de beginnende en voor de meer ervaren hockeyster.
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

28-1-2018 | 
Update 28-1-2018: De laatste loodjes
De verbouwing gaat voorspoedig en het einde komt in zicht. De damestoiletten functioneren inmiddels en aan de herentoiletten wordt hard gewerkt. Er zijn nog veel laatste klusjes af te ronden.
Lees meer >>
21-11-2017 | 
De laatste trainingen op het veld vinden plaats op vrijdag 1 december 2017.
Vanaf maandag 5 maart starten de veldtrainingen weer volgens het reguliere veldtrainingsschema.

Zaaltrainingen
Lees meer >>
Hoofdsponsor
Sponsoren