Agenda
Let op: Bij HC Kromme Rijn kan alleen cashless worden betaald met een bankpas. Je kunt ook betalen met de betaalkaart van HC Kromme Rijn. 


Nieuwsafbeelding

9-7-2019 | 
Afgelopen vrijdag werd er een tijdperk afgesloten. Sinds bijna 5 jaar kennen we op onze velden het fenomeen Walking Hockey. 
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

30-6-2019 | 
Zaterdag 22 juni is tijdens de Algemene vergadering van de KNHB de Bestuurderstrofee uitgereikt. Onze club was voor deze trofee genomineerd vanwege het onderscheidende 'jongensbeleid' dat wordt gevoerd. HC Kromme Rijn werd geprezen om de verschillende inspanningen die zijn gedaan om de evenwichtigheid in de verhouding meisjes/jongens op de club
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

30-6-2019 | 
Stoom jezelf klaar voor het nieuwe seizoen!
 
Ook deze zomer organiseren HC Kromme Rijn & De Ridder Hockey weer een gaaf hockeykamp. Het kamp is aan het einde van de zomervakantie op 29 & 30 augustus.  Onder leiding van topspelers zoals Floris de Ridder, Silas Lageman (Kampong) en Erik van Wanrooy (Royal Antwerp)
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

25-6-2019 | 
Iedereen weet inmiddels dat wij binnen HC Kromme Rijn al enkele jaren hockey voor 5-jarigen hebben. We noemen dat Funkey Hockey. Inmiddels wordt de vraag steeds vaker gesteld of er ook niet zoiets voor nog jongere kinderen georganiseerd kan worden, dat wil zeggen: voor kinderen van 4 jaar. En daar gaan we dus voor!
 
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

25-6-2019 | 
Al een aantal jaren is er maandagavond trimhockey. 15 tot 20 enthousiastelingen nemen deel elke keer deel aan een uitdagende training.
 
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

2-6-2019 | 
Het altijd gezellige familietoernooi vindt dit jaar plaats op zaterdag 31 augustus 2019 vanaf 13:00 uur.
Een fantastische start van het nieuwe seizoen. Het thema is Leve de Koning(in)! 
Lees meer >>
Hoofdsponsor
Sponsoren