Agenda
Let op: Bij HC Kromme Rijn kan alleen cashless worden betaald met een bankpas. Je kunt ook betalen met de betaalkaart van HC Kromme Rijn. 


Nieuwsafbeelding

2-6-2019 | 
Het altijd gezellige familietoernooi vindt dit jaar plaats op zaterdag 31 augustus 2019 vanaf 13:00 uur.
Een fantastische start van het nieuwe seizoen. Het thema is Leve de Koning(in)! 
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

23-5-2019 | 
Het is weer zover! We gaan er weer voor!!
Nu de competitie op z'n einde loopt en de trainingen zo langzamerhand stoppen, zijn er altijd leden die nog graag een pot willen hockeyen. Net als afgelopen jaar organiseren we voor senioren en toekomstige senioren weer 5 keer zomeravondhockey op de onderstaande dagen:
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

23-5-2019 | 
Nu het einde van seizoen nadert, moeten we de blik ook weer op het volgende seizoen richten. Dat betekent dat we op 22 juni tussen 10.00 en 12.00 uur alle trainingsmaterialen (vooral ballen) gaan innemen.
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

13-5-2019 | 
Ben je op zoek naar een nieuw team of wil je met (een aantal van) je teamgenoten overstappen naar een nieuwe club? Dan ben je zeer welkom bij HC Kromme Rijn Heren 1!

Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

11-6-2019 | 
Tijdens Let's roll op zaterdag 6 juli kun je tussen 13:00 en 15:00u in het clubhuis een gebitsafdruk laten maken voor een bitje op maat. Meld je vantevoren aan via www.sptl.nl. Je ontvangt dan een bevestiging van je aanmelding.

Nieuwsafbeelding

1-5-2019 | 
De communicatiecommissie zoekt enthousiaste nieuwe leden. Heb je tijd & zin om bijvoorbeeld berichten op de website te plaatsen, nieuwsbrieven te maken & versturen en/of contact te onderhouden met lokale media? Meld je dan aan via [email protected] . De tijdsinvestering is gemiddeld zo’n 2 tot 3 uur per maand. Dus een kleine
Lees meer >>
Hoofdsponsor
Sponsoren