Agenda
Let op: Bij HC Kromme Rijn kan alleen cashless worden betaald met een bankpas. Je kunt ook betalen met de betaalkaart van HC Kromme Rijn. 


8-10-2019 | 
De herfstvakantie komt er weer aan.... 
Wat gaan we doen met de kinderen? Lekker zaalhockeyen bij Kromme Rijn in de blaashal.
Net als vorig jaar zijn er zaalclinics in de herfstvakantie.
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

7-10-2019 | 
Aangezien de voorcompetitie voor de jongste jeugd is afgelopen (komend weekend geen wedstrijden) en de KNHB is gestart met het herindelen, vervallen de extra trainingen voor de E6-lijn op vrijdag voorlopig (16.00 tot 17.00 uur). Deze trainingen starten weer op vrijdag 1 november.
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

1-10-2019 | 
De herfstvakantie komt eraan en dat betekent dat wij wederom in samenwerking met De Ridder Hockey een gaaf event organiseren.
Ben jij een panna-master of shoot-out-koning(in), dan is nu de kans om een gave stick te winnen. Het even is voor hockyers van 8 t/m 14 jaar.
Lees meer >>
30-9-2019 | 
5 oktober is het laatste competitie weekend van het eerste competitieblok voor (jongste) jeugd voor de herfstvakantie. De reguliere trainingen lopen gewoon door m.u.v. de wisselkeeperstraining. Deze start weer op woensdag 30 oktober.


Herfstvakantie
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

23-9-2019 | 
Op zaterdag 26 en zondag 27 oktober spelen de Oranje Heren kwalificatiewedstrijden voor deelname aan de Olympische Spelen van 2020 in Tokio.Tegenstander is viervoudig wereldkampioen en drievoudig olympisch kampioen Pakistan. Geen team dat beter kan pingelen dan zij. De wedstrijden starten om 16:00 uur in het Wagener Stadion, Amsterdam.

Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

6-9-2019 | 
Het heeft iets langer geduurd maar de HC Kromme Rijn kousen zijn binnengekomen bij Sport2000 en Sunny Camp in Zeist.
Leden die eerder al kousen hebben besteld kunnen gebeld worden om ze af te komen halen. Heb je niet besteld dan kun je gewoon bij een van beide sportwinkels langslopen om een paar te kopen. 
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

27-8-2019 | 
Belangrijke spelregelwijziging
Per 1 augustus 2019 worden er spelregelwijzigingen opgenomen in het spelreglement veldhockey. 
De belangrijkste wijzigingen zijn dat alle elftalwedstrijden in vier kwarten worden gespeeld én dat het niet meer mogelijk is met een vliegende keeper te spelen. 
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

30-9-2019 | 
Jaarplanning en Trainingen

Herfstvakantie
19 oktober tot en met 27 oktober. Tijdens de herfstvakantie zijn er geen jeugdtrainingen. De trainingen voor de Senioren wijkt af van de jeugdtrainingen en gaat in overleg met de desbetreffende trainer en team.
Einde veldcompetitie 2019
Lees meer >>
Hoofdsponsor
Sponsoren