Agenda
Let op: Bij HC Kromme Rijn kan alleen cashless worden betaald met een bankpas. Je kunt ook betalen met de betaalkaart van HC Kromme Rijn. 


Nieuwsafbeelding

8-7-2020 | 
Nu de trainingen en daarmee het lopende seizoen is afgesloten, richten we de blik op het komende seizoen. En aangezien er velen niet weg gaan voor een korte vakantie of een kortere vakantie gaan houden, organiseren we net als vorig jaar zomeravondhockey.
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

10-7-2020 | 
Tijdens de afgelopen slotdag was het voor leden mogelijk om bitjes te happen en te bestellen. Naar verwachting zullen de bestelde bitjes vanaf 10 augustus naar ieders huisadres worden verstuurd door SPTL.
Voor vragen en verdere informatie verwijzen wij u graag door naar www.sptl.nl

Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

1-7-2020 | 
Sinds 1 juli 2020 zijn de coronamaatregelen door de rijksoverheid versoepeld. Hoewel er nu meer activiteiten op de club mogelijk zijn, betekent het nog steeds dat we samen alle richtlijnen moeten volgen.
Lees meer >>


Bijlage: Protocol Verantwoord hockeyen bij HC Kromme Rijn 200701.pdf

Nieuwsafbeelding

26-6-2020 | 
De Ridder Hockey biedt deze zomer op dinsdag 28 en woensdag 29 juli een te gek hockeykamp en clinics op HC Kromme Rijn! Kom lekker hockeyen tijdens de schoolvakantie, leer nieuwe tricks en verbeter je hockeyskills!

Lees meer >>


Bijlage: DeRidderHockey_kampen_HCKrommeRijn_28&29juli.pdf
Hoofdsponsor
Sponsoren