Agenda
Let op: Bij HC Kromme Rijn kan alleen cashless worden betaald met een bankpas. Je kunt ook betalen met de betaalkaart van HC Kromme Rijn. 


Nieuwsafbeelding

6-9-2019 | 
Het heeft iets langer geduurd maar de HC Kromme Rijn kousen zijn binnengekomen bij Sport2000 en Sunny Camp in Zeist.
Leden die eerder al kousen hebben besteld kunnen gebeld worden om ze af te komen halen. Heb je niet besteld dan kun je gewoon bij een van beide sportwinkels langslopen om een paar te kopen. 
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

2-9-2019 | 
Aanstaande vrijdag beginnen de extra trainingen voor de E6-jeugd weer! Steven Keulemans en Jorrit Eijbersma nemen het stokje over van Nienke lokhorst. Met hen krijgt de E6-jeugd 2 ervaren hockeyers, die met veel positiviteit en plezier de kinderen leren hockeyen. Basishouding, hand-oogcoördinatie, hockeytechniek en nog veel meer andere leuke en
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

29-8-2019 | 
Leden die eerder nieuwe clubkleding hebben besteld kunnen deze vanaf 29 augustus  (met uitzondering van het wedstrijdshirt) afhalen bij Sport2000 Zeist en Sunny Camp ook in Zeist. 
  Bestelnummers 1 t/m 39 liggen klaar bij Sunny Camp Bestelnummers 40 t/m 77 liggen klaar bij Sport2000 Zeist
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

27-8-2019 | 
Belangrijke spelregelwijziging
Per 1 augustus 2019 worden er spelregelwijzigingen opgenomen in het spelreglement veldhockey. 
De belangrijkste wijzigingen zijn dat alle elftalwedstrijden in vier kwarten worden gespeeld én dat het niet meer mogelijk is met een vliegende keeper te spelen. 
Lees meer >>
Hoofdsponsor
Sponsoren